Fotóstúdiós fotózás, avagy miért válasszuk ezt az alternatívát?

Alapvetően úgy gondolom, hogy egy jó fotó alappillére egy zseniális fotós és egy kiváló fotóstúdió, mely kiváló eszközöket biztosít ahhoz, hogy nem csupán maga a fotó, de a háttere a fotó maga is kiváló lehessen. Én személy szerint nagyon szeretem az olyan jellegű fotókat, melyek szinte már tökéletes módon vannak összerakva. Megfelelő rajtuk a fény, a szög, a perspektíva és még az modell is tökéletesen néz ki rajta. Természetesen lehetőség van ilyen jellegű képeket természetben is csinálni, csak sokkalta kockázatosabb és elképesztően sok mindentől kell függővé tenni. Én személy szerint jobban támogatom a fotóstúdiós fotózást, hiszen sokkal művészibb és sokoldalúbb képeket lehet csinálni, mint esetleg egy teljesen általános jellegű természetben zajló fotózással. Éppen ezért én meleg szívvel ajánlom a fotóstúdiós fotózást, kiváltképpen a G3 fotóstúdió termeit, melyek kisebb változtatásokkal, de a COVID alatt is abszolút üzemelnek. Akit esetleg érdekelne az, hogy milyen jellegű változtatásokat hozott a COVID az mindenképpen olvassa el a cikk további folytatását, ugyanis éppen erről a témáról kívánok részletesebben beszélni az alábbiakban.

A COVID alatti fotóstúdió működés

Annak ellenére, hogy a jelen helyzetben nyilvánvalóan nem a leglényegesebb szempontok közé tartozik a fotózások igen nagy része, annak ellenére mégis úgy gondolom, hogy adódhatnak olyan szituációk, melyeknél indokolt a fotózás. Pontosan az ilyen jellegű szituációk miatt működik még néhány fotóstúdió. Ezek közé tarozik az egyik személyes kedvencem is a G3 fotóstúdió, mely továbbra is szeretettel várja vendégeit. A speciális helyzetek miatt viszonylag több fotóstúdió még üzemel és folyamatosan vállalnak fotózásokat, így érdemes ellátogatni a kinézett fotóstúdió weboldalára és meggyőződni arról, hogy jelenleg az adott hely nyitva tartása változott e a vírus folytán. 

A G3 fotóstúdió COVID-ra való szabályai

Egészen nyilvánvaló, hogy minden fotóstúdiónak biztonsági célból bizonyos korlátozásokat kötelessége bevezetni, illetve átmeneti szabályokat is kell alkotni ezekre az esetekre, melyek természetesen a krízis helyzet végével azonnal érvénytelenekké válnak. Érdemesnek tartom, hogy röviden írjak ezekről az új szabályozásokról. Miután a G3 fotóstúdió abszolút beltéri fotózásokkal foglalkozik, így magát a fotóstúdiót, minden vendég után rendkívül alapos fertőtlenítésen megy keresztül, mely a stúdió egészére, beleértve a mosdókat, az előteret és minden olyan helységet, melyet esetlegesen érintett az áthaladó vendég vonatkozik egyaránt. Amíg a COVID tart, addig kizárólag egy stúdió vehető igénybe egyszerre, így az eddigitől eltérően csakis egy vendéget tudnak fogadni egyszerre, így minimalizálva az egy légtérben tartózkodók számát. Továbbá a fotóstúdióban több ponton is ki vannak helyezve kézfertőtlenítők, melyeknek a használatba vétele kötelező jellegű, így is hozzájárulva ahhoz, hogy a fotózás menete teljesen higiénikusan történjen. Véleményem szerint abban az esetben, ha ténylegesen szükségszerű a fotózás mihamarabbi lebonyolítása, akkor mindenképpen forduljanak a G3 fotóstúdióhoz bizalommal, hiszen itt egészen biztosan a lehető legnagyobb oda figyeléssel és a szabályoknak megfelelő leírások alapján folyik a munka. Ugyanis nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobban védekezzenek a járvány ellen és a megfelelő járványügyi intézkedéseknek megfelelően minél tovább tudjon üzemelni az adott stúdió. Akit bővebben érdekelne a G3 fotóstúdió az látogasson el a honlapjára https://www.g3studio.hu/ és tájékozódjon a szolgáltatásairól.

A G3 fotóstúdió bérlésének a menete és szabályai

Maga a fotóstudó bérlés menete egy abszolút egyszerű folyamat, kizárólag a járványhelyzet bonyolítja meg egy kissé az adott problémát. Az első lépés, hogy az adott stúdióban egy ingyenesen beregisztrált konzultációt követően az ott dolgozó személyzettel megegyezünk az árban és az igényekben, mely a fotózás napján kifizetődő 99 ezer Ft+ ÁFA abban az esetben, ha igénylünk plusz szolgáltatásokat, mint fodrász sminkes stb de természetesen ezeket mind külön is lehet intézni, tulajdonképpen abszolút rugalmas ebben a tekintetben az ár. Érdemes tudni, hogy a végösszeg tartalmaz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist is. Amennyiben viszont ezeket a szolgáltatásokat nem igényeljük, automatikusan csökken a végösszeg mértéke is, hiszen ezeket a szolgáltatásokat abszolút fakultatív jelleggel lehet választani. Véleményem szerint a g3 fotóstúdió nagyon kedvező árkategóriában mozog, éppen ezért én személy szerint abszolút ajánlom az adott fotóstúdiót.