ZWF Miami – ahol egy álom válik valóra

A Zoological Wildlife Foundation Miami egyik kiemelkedő látnivalója. Gondolhatunk rá sokféleképpen, akár mint egy állatkert, rezervátum, és még sorolhatnánk.  A ZWF Miami az a hely, ahol testközelbe kerülhetsz állatokkal, és ez alatt nem azt értik, hogy ketrecen keresztül találkozhatsz velük. Meg is érintheted őket, simogathatod, játszhatsz velük, ráadásul még fotózkodhatsz is.

Zoological Wildlife Foundation különlegessége

A ZWF Miami attól különleges, hogy ritka, veszélyeztetett fajokkal találkozhatsz, és nem ketrecen keresztül. Különböző programokban vehetnek részt az odalátogatók, amelyekkel támogatják az állatok fenntartását. Nagyszerű privát túrákat lehet szervezni, ahol akár több órán keresztül a kedvencekkel lehetsz, de van olyan túra is, ahol csupán perc percre merészkedhetsz az állatok közé, de a fotózkodás itt is megengedett. Az árak igen széles skálán mozognak, de bármelyikre is fizetsz be, biztos nem bánod meg.

Amellett, hogy különböző típusú és hosszú, tartalmú túrákra fizetsz be, lehetőség van az állatok örökbefogadására is, amellyel egy éven keresztül támogathatod egy vagy akár több kedvenced mindennapi fenntartását. Mindez nem olcsó mulatság, de a Zoological Wildlife Foundation cserébe ezért biztosítja, hogy abban az évben 50 alkalommal meglátogathasd adoptált kis állatod egy vendégeddel. Így nem csupán csak anyagilag támogathatod az állatokat, de egy nagyon különleges kapcsolatot is kialakíthatsz velük.

 Zoological Wildlife Foundation

ZWF Miami állatai

Mégis milyen álatokkal találkozhatsz? Nos, sokféle ritka állat megtalálható, mint például az Amur Leopárd, Ázsiai kis karmos vidra, fekete-fehér madagaszkári lemur, burmai phyton, sivatagi róka, bengáli tigris, királykeselyű, és megannyi ritka állatfaj, amelyről talán nem is hallottunk még korábban. Az állatok hosszú listájáért érdemes meglátogatni a Zoological Wildlife Foundation weboldalát, ahol minden hasznos információt megtalálhatsz, ami érdekel.

A www.groupon.comZWF Miami instagram oldalát https://www.instagram.com/zwfmiami is érdemes követni, ahol egyre gyakrabban láthatunk új képeket a ritkaságokról, a kis állatok hétköznapjairól, szokásairól. Hogyan esznek, játszanak és élik a mindennapjaikat.
Ha egy kis csodára vágysz, ne hagyd ki a Zoological Wildlife Foundation-t a bakancslistárdól, ha pedig gyakran jársz amerikában, akkor pedig egyszerűen kötelező program.

Oszd meg ha tetszett a bejegyzésShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn